Inscripions obertes al curs ‘Paisatge. Ordenació i gestió a escala local’

La Diputació de Tarragona i l’Observatori del Paisatge de Catalunya organitzen el curs ‘Paisatge. Ordenació i gestió a escala local’, que es durà a terme en cinc espais emblemàtics del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre els dies 3, 4, 10, 17, i 21 de juny de 2019.

L’objectiu del curs és formar a responsables polítics i tècnics de l’administració local que treballen en àmbits com la dinamització local, l’urbanisme, el turisme o la gestió del patrimoni, en matèria de planificació, promoció i gestió del paisatge.

Cal tenir present que el paisatge és vist, cada vegada més, com un motor de desenvolupament, un atractiu local i una via per incrementar la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans. En aquest sentit, les polítiques i estratègies de paisatge ofereixen una forma alternativa de mirar i gestionar el territori.

Els espais escollits per impartir el curs són el Castell de Miravet (Ribera d’Ebre), el dia 3 de juny; la Cartoixa d’Escaladei (Priorat), el dia 4; el Palau Alenyà de Montblanc (Conca de Barberà), el dia 10, i el Castell-Monestir d’Escornalbou (Baix Camp), el dia 17.  L’última sessió del curs, el dia 21, es realitzarà una visita al Priorat.

Par poder participar en el curs ‘Paisatge. Ordenació i gestió a escala local’ cal formalitzar la inscripció al web de la Diputació de Tarragona (enllaç a inscripcions) abans del 25 de maig. El preu de la inscripció és de 61 € i les places per assistir al curs són limitades.

Col·laboren amb el curs la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, els consells comarcals del Priorat i de la Conca de Barberà, i l’Associació Prioritat.

Fullet informatiu.

Aquesta entrada s'ha publicat a General. Bookmark the permalink.