Quarta edició de “Priorat en persona”

La trobada d’escriptors Priorat en Persona, que enguany es fa per setè any consecutiu, és un projecte del Centre Quim Soler, la literatura i el vi, que relaciona literatura i paisatge humà.

Aquesta iniciativa naix com un projecte de llarg abast per fer visible, als autors que ens visiten durant uns dies dos anys seguits, un patrimoni material i immaterial que pot esdevenir matèria literària. Un patrimoni que ha estat molt absent de l’imaginari literari del país i que es vol posar en valor. Com ja ho estan fent els escriptors del territori amb les seues obres.

I dels del Centre també ho volen fer des del territori i de la mà de la seua gent. Les persones que acullen i fan viure el seu Priorat personal als escriptors, les institucions que donen suport a la iniciativa, els cellers que ofereixen el seu vi per regalar als participants, la Biblioteca Estrem i Fa, còmplice indispensable, els professorat de l’IES Priorat, que cada edició s’implica; els mestres de les diferents ZER que ja s’han visitat… I tots els socis del Centre i les persones que acudeixen sempre als actes oberts que es fan per pobles de la comarca.

Una contribució decidida a la construcció del nostre paisatge immaterial.

Aquesta entrada s'ha publicat a General. Bookmark the permalink.