Trobades amb la DOQ Priorat i la DO Montsant

P1020591

Prioritat s’ha reunit aquest mes de febrer amb del Consell Regulador de la DOQ Priorat, una reunió que també es va fer amb el Consell Regulador de la DO Montsant a finals del 2015.

Tant els dos consells reguladors, socis fundadors de l’entitat, com Prioritat, renovaven junta a mitjans de l’any passat. En aquest sentit, les trobades tenien per objectiu presentar-se i posar-los al dia de l’estat de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana.

El dossier de candidatura, els avenços en el pla de gestió, les accions a dur a terme durant el 2016 i els propers passos a seguir per assolir el reconeixement per part de la UNESCO, van ser algunes de les qüestions que els membres de Prioritat van exposar en el transcurs d’aquestes dues reunions.

Es va fer esment especial en la importància d’aquesta darrera etapa, que ha de comptar amb la col·laboració activa de tots els integrants de Prioritat, per a dur a terme la proposta de pla de gestió que ha d’acompanyar el dossier.

Aquestes trobades inicien una sèrie de contactes que des de Prioritat es volen dur a terme aquests propers mesos, per tal de donar compte de les actuacions fetes fins ara i consensuar les que caldrà seguir desenvolupant en el futur.

Aquesta entrada s'ha publicat a General. Bookmark the permalink.