Forma part de Prioritat

Vols fer-te soci o sòcia de Prioritat? Qualsevol persona, entitat, institució o empresa interessada en contribuir sense ànim de lucre en la implementació del model territorial proposat per l’associació està convidada a formar-ne part. Suma’t-hi!

Fes-te soci

Fes-te mecenes del projecte

Vols donar suport al projecte de Prioritat però no saps com? Et pots fer mecenes del projecte de forma segura, ràpida i senzilla, només caldrà que omplis el formulari.

Fes-te mecenes

Activitats

No hi ha activitats properes

Els fòrums

Els Fòrums són espais de participació i debat oberts a totes les persones i entitats que hi vulguin participar. Són part indispensable del Sistema de Gestió del Paisatge Cultural Priorat-Montsant-Siurana que neix amb la candidatura UNESCO. Prioritat n’està sent un dels principals impulsors.

Fòrum d’agricultura

El fòrum d'agricultura és un espai viu on es valoren les necessitats que van sorgint per poder treballar i fer plantejaments d'accions pel futur de la pagesia i el manteniment del mosaic agrari i el paisatge del Priorat.

Fòrum de turisme

El fòrum de turisme promou el debat constant sobre el model de gestió turística, que s'ha de basar en els valors del paisatge cultural. Treballa en àmbits com l'oferta turística, la capacitat de càrrega o la gestió dels espais sensibles.

Fòrum d’ensenyament

El fòrum d'ensenyament promou activitats que fomenten de manera directa la realitat del paisatge cultural agrícola a l'escola i el reconeixement dels valors associats.

Fòrum de cultura

El fòrum de cultura és un espai de trobada, debat i posada en comú. Un instrument de coordinació, intercanvi i col·laboració entre persones i entitats culturals de la comarca: cultura entesa com un motor de transformació social.