Blog

MN col·labora en el reconeixement del paisatge de “Priorat-Montsant-Siurana”

MN és al costat de les iniciatives locals de valorització del paisatge i el patrimoni. En aquesta línia, MN col·labora amb l’associació Prioritat, l’objectiu de la qual és la presentació y defensa de la candidatura “Priorat-Montsant-Siurana” a la distinció de paisatge cultural patrimoni mundial, que atorga la UNESCO.

L’excepcionalitat, autenticitat i integritat d’aquest paisatge agrícola de muntanya mediterrània són elements centrals que han de ser explicats, argumentats i demostrats al llarg del procés de candidatura i en la documentació que la recolza (en l’anomenat dossier de candidatura). L’aportació de MN a aquest projecte es concreta amb el suport a la redacció de determinats capítols del document esmentat, on la nostra empresa contribueix amb personal expert i un complet fons documental. Més concretament, MN ajuda en la valorització del patrimoni natural del Priorat i en la interpretació de les relaciones existents entre paisatge, ecosistemes i biodiversitat.

Actualment, la candidatura es troba inclosa a la llista indicativa de l’estat espanyol, prerequisit per a l’avaluació per part dels organismes competents.